Middel 3

Uw deelname

Crea College Potloden

Wij maken uw deelname 'Easy'

Easyfairs – de organisatie achter Crea College – beschikt inmiddels over jarenlange ervaring op het gebied van het organiseren van beurzen. De kennis en ervaring van exposanten, partijen en bijbehorende communities staan bij ons altijd voorop. We denken graag met u mee over de invulling en zijn in staat om u van A tot Z te ondersteunen in aanloop naar uw beursdeelname . Zo kunt u zich compleet focussen op uw eigen doelstellingen

In de spotlight

Workshops / Demonstraties

Biedt u een workshop of demonstratie aan op Crea College?
Wij geven hier graag wat extra aandacht aan. Lever via onderstaande button tekst (maximaal 50 woorden) en wat foto's hierover aan. Wij gebruiken dit voor onder andere de website, sociale media en onze event special.

Wat kunt u van ons verwachten?

Advies op maat

Als beursorganisatie staan wij altijd tot uw beschikking en helpen u graag met al uw vragen voor, tijdens en na beurs. Wij kijken graag met u mee naar verschillende mogelijkheden om uw deelname extra bijzonder te maken. Neem contact op om met ons te overleggen

Extra Voorzieningen

Na uw inschrijving als exposant van Crea College ontvangt u uw inloggegevens voor My Easyfairs Evenementenhal. Hier kunt u extra bestellingen plaatsen, zoals bijvoorbeeld elektriciteit of meubels.

Standhoudersbadges

De standhoudersbadges zullen aankomende editie in de vorm van bandjes aan u verstuurd worden omstreeks halverwege augustus. Heeft u zich na die tijd ingeschreven? Dan zullen we erop toezien dat u de bandjes zo spoedig mogelijk zal ontvangen. Tevens krijgt u 2 parkeerkaarten waarmee u gedurende de beurs gratis het parkeerterrein op en af kan.

Uw standnummer

We werken er zo hard mogelijk aan om de plattegrond en genummerde deelnemerslijst zo vroeg mogelijk te communiceren. We streven ernaar deze informatie omstreeks begin september per mail naar u te verzenden. Dus houd uw inbox in de gaten!

Promotieservice

Wilt u extra aandacht tijdens Crea College? Wij bieden u nu diverse mogelijkheden voor promotie buiten uw kraam of stand. Van online promotiemogelijkheden voorafgaand aan de beurs tot creatieve promotie tijdens de beursdagen.​

Gratis promotiemateriaal

U ontvangt van ons een pakketje flyers en 10 gratis toegangskaarten om uit te delen aan uw klanten. Zo kunt u uw relaties uitnodigen voor de beurs. Ook hebben wij een online media kit voor u samengesteld met verschillende banners en foto's om uw deelname online te promoten aan uw doelgroep.
Scroll naar top