Middel 3

Waarom deelnemen

Crea College Potloden

Een dag vol creativiteit

Crea College is hét event voor de echte creatieveling! Tijdens Crea College ontmoet u dé creatieveling die houdt van DIY, workshops en handgemaakte producten. Van handlettering, beeldhouden en woondecoratie tot haakwerken, schilderen, bakken en nog veel meer. Alle creatieve hobby’s zijn welkom op ons event! Twijfelt u of uw branche er tussen past? Neem met ons contact op.

Shop till you drop

U heeft de kans om de bezoeker kennis te laten maken met uw producten en uw ideeën te delen. Het grote voordeel van deelname is dat de klant naar u komt! U ontmoet in drie dagen tijd een groot aantal klanten en heeft de mogelijkheid uw product op een unieke manier te presenteren. 84% van de bezoekers is opzoek naar nieuwe creatieve inspiratie!

Heel veel workshops

De beleving van de bezoeker staat tijdens Crea college centraal. Naast de verkoop van spullen worden er daarom veel workshops, demonstraties en masterclasses gegeven. Bent u de haakheld met een nieuwe techniek of bent u de een van de beste in scrapbooking? Lijkt het u leuk om workshops te verzorgen of een masterclass te geven tijdens Crea College? Dan zijn wij op zoek naar u.

centrale locatie

Crea College vindt plaats in de Evenementenhal in Gorinchem, een centraal gelegen locatie in het midden van het land. Bij de hal is voldoende parkeergelegenheid voor u als exposant en alle bezoekers. 

Heeft u een creatief idee voor deelname of een plan voor een toffe samenwerking? Er zijn tal van mogelijkheden om uw deelname in te richten, wij helpen u hier graag bij.

Bezoekers gaan naar huis met een tas vol nieuwe materialen en een berg aan nieuwe creatieve inspiratie … Wat een dag! Dit wordt mede mogelijk gemaakt door u!

Aftermovie Crea College Voorjaar 2019

Scroll naar top