Middel 3

Designers

Crea College Potloden

Karin Luttenberg van Paper Fuel

Mijn naam is Karin Luttenberg en ik heb de liefde voor het tekenen een paar jaar geleden weer herontdekt! Mijn dagen zijn gevuld met het maken van boeken en het ontwikkelen van nieuwe collecties onder mijn label Paperfuel. Nadat mijn eerste boek ‘Handlettering doe je zo!’ een bestseller werd in 2016 is er veel veranderd. Inmiddels is het 11e boek in de maak en sinds dit jaar ben ik mij fulltime gaan richten op mijn handlettering en het maken van illustraties. Dreams come true! Want hoe tof is het om jouw agenda bij de Hema te zien liggen en mijn boeken door heel nederland! Tijdens het Crea College weekend geef ik de workshops ‘cartoon meisjes tekenen’ en ‘candy lettering’. Daarnaast geef ik een masterclass ‘recepten tekenen’. Doe je mee op zaterdag of zondag?
Koop een ticket voor mijn workshops

Anne van Gouden Lijntjes

Hoi! Ik ben Anne van Gouden Lijntjes. Wat 5 jaar geleden begon met een liefde voor letters, is inmiddels uitgegroeid tot een kleurrijke ratjetoe van illustraties, muurschilderingen, versjes, stationery producten, en vooral: journaling! Ik deel deze creatieve uitspattingen – plus af en toe een kattenstory – op Instagram. Ook geef ik online & offline workshops, omdat ik het extra leuk vind om jou te helpen dúrven creatief te zijn. Tijdens Crea College Gorinchem kun je daarom bij mijn workshops terecht voor verschillende journal-elementen: reisverslagen opzetten, journaldoodles tekenen, en een masterclass bullet journaling in lijn met mijn boek “Handlettering & Illustratie in je Bullet Journal”. Tijdens verschillende demo’s beantwoord ik graag al je lettervragen. Wie weet zien we elkaar zaterdag of zondag!
Koop een ticket voor mijn workshops

Dennis van den Brink van Dendennis

Hoi! Ik ben Dendennis. Al meer dan 7 jaar actief in de handwerkwereld. Op de Crea College zal ik weer veel van mijn producten gaan tonen en kunnen jullie bij mij aan tafel schuiven om een keertje kennis te maken met de Kumihimo schijf die ik in mijn laatste haakboek gebruikt heb. Met deze schijf kan je hele leuke koorden vlechten en toepassen bij diverse gadgets. Komen jullie ook aanschuiven? Ik heb er zin in!

Esther Vogelaar van Essiebirdies

Hoi ik ben Esther Vogelaar (essiebirdies). Haken is mijn grootste hobby en het liefst ontwerp ik haakpatronen van popjes en knuffels. Naast haken hou ik van breien, borduren, tekenen en schilderen en eigenlijk bijna alles wat creatief is. Op Instagram en Facebook kun je veel van mijn creaties zien en mijn patronen vind je op mijn blog: www.essiebirdies.wordpress.com. Vind je het leuk om mijn creaties “in het echt” te zien? Kom dan naar Creacollege want daar zal ik drie dagen aanwezig zijn met mijn ontwerpen/patronen. Ook twee nieuwe patronen zal ik tijdens de beurs presenteren. Ik zou het leuk vinden je te ontmoeten en gezellig te kletsen over haken, breien en alles wat maar creatief is! Groetjes Esther

Martine Boere van Studio Suikerzoet

Ontdek de andere activiteiten van Crea College Najaar 2019!