Crea College 2020 gaat niet door

Laatste nieuws & inspiratie

Beste Bezoeker,

Graag stellen we je op de hoogte van een nieuwe ontwikkeling rondom de evenementen van Crea College Gorinchem. Helaas hebben wij moeten besluiten om beide edities van dit evenement in 2020 te annuleren. Zowel de voorjaarseditie van 31 januari & 1, 2 februari als de najaarseditie van 25, 26 en 27 september gaan dus niet door!

Easyfairs Nederland, de organisatie achter Crea College, neemt ieder jaar haar eigen evenementen onder de loep om te kijken wat nog goed past hij de vraag van onze bezoekers en exposanten. Afgelopen edities hebben we van bezoekers veel feedback gekregen. Hier willen we graag aan werken, maar vanwege de korte aanlooptijd naar ieder evenement, lukt het ons niet om bepaalde terugkerende issues goed aan te pakken.

Het ontbreken van Crea College Gorinchem op de beurskalender van 2020 houdt niet in dat de titel helemaal verdwijnt. Easyfairs blijft altijd de laatste trends en ontwikkelingen in de gaten houden en staat ervoor open om eventueel een nieuw of vernieuwd concept te lanceren in de toekomst.

We willen iedereen die ooit heeft deelgenomen aan Crea College of één van de edities heeft bezocht, enorm bedanken voor alle creatieve gezelligheid in de afgelopen jaren!

Laat een reactie achter

Scroll naar top