Aftermovie Crea College – najaar 2019

Laatste nieuws & inspiratie

Eind september vond de eerste officiële editie van Crea College in haar nieuwe stijl plaats. In voorbereiding op weer een volgende editie, blikken we af en toe nog graag eens terug op Crea College 2019. Bekijk samen met ons de spectaculaire aftermovie!

Crea College 2019 vond plaats op 27, 28 en 29 september in Evenementenhal Gorinchem. Met veel nieuwe elementen en een aantal oude, vertrouwde onderdelen van Crea Weekend was het event een succes! Er waren allerlei leuke activiteiten, interactieve workshops, een creative café, een demonstratie theater en uiteraard talloze stands en kramen. Er was voor iedere creatieveling iets te doen, voor jong én oud, van haken tot kaarten maken en van journaling tot diamond painting. 

We horen graag wat jij van deze eerste editie van Crea College vond, dus laat ons weten wat je allemaal gedaan hebt door een reactie achter te laten. Kunnen we je ook weer verwachten op de volgende editie? Op 31 januari & 1, 2 februari vieren we weer een creatief feestje in Evenementenhal Gorinchem! Kaartjes zijn te koop vanaf 29 oktober. 

 

Laat een reactie achter

Scroll naar top