Parkeerbeleid Evenementenhal Gorinchem

Laatste nieuws & inspiratie

Het volledige parkeerterrein van Evenementenhal Gorinchem is opnieuw ingericht en vernieuwd: er zijn 150 extra parkeerplekken gerealiseerd en alle in- en uitritten zijn heringericht ten behoeve van een vlottere doorstroming. Het vernieuwde parkeerterrein is voorzien van slagbomen waardoor u uw auto veilig parkeert. Het parkeerterrein van Evenementenhal Gorinchem werd regelmatig gebruikt door toevallige passanten. Om maximale parkeercapaciteit te kunnen waarborgen tijdens een event, wordt betaald parkeren ingevoerd, dit geldt voor alle beurzen die worden georganiseerd. Bij alle grote evenementenlocaties is het gebruikelijk dat er betaald moet worden voor parkeren. De tarieven die wij hanteren zijn zeer schappelijk en concurrerend. Per auto betaalt een bezoeker maar €6,- per dag. Voor u als bezoeker betekent dit het volgende:

Parkeren & tarieven
Evenementenhal Gorinchem beschikt over ruim 2.100 parkeerplaatsen rondom het pand. Het parkeerterrein is voorzien van slagbomen waardoor uw auto tijdens een bezoek aan Evenementenhal Gorinchem veilig geparkeerd staat. 

Het parkeertarief bedraagt €6,-

Hoe kunt u betalen?
Bij het inrijden van de parkeerplaats ontvangt u een parkeerticket. Deze kunt u bij vertrek invoeren en betalen bij de parkeerautomaten die te vinden zijn bij de bezoekersingang van Evenementenhal Gorinchem.

U heeft ook de gelegenheid contactloos te betalen met Tap & Go door uw betaalpas bij het uitrijden voor de kaartlezer van de uitrijzuil of voor de kaartlezer van de parkeerautomaat te houden. Het intoetsen van een pincode is dan niet nodig. Uiteraard kunt u enkel gebruik maken van Tap & Go wanneer uw betaalpas geschikt is voor contactloos betalen.  

Let op! Op drukke dagen is het betalen via de reguliere betaalautomaten bij de ingang de snelste optie, houd hier rekening mee!

Parkeerticket verloren? 
Bent u tijdens uw bezoek aan Evenementenhal Gorinchem uw parkeerticket kwijt geraakt? Dan kunt u een melding maken bij de receptie, via de intercom van de parkeerautomaat of via de intercom bij de uitrijzuil van de parkeerplaats. Er wordt een parkeertarief berekend op basis van uw kenteken.

Elektrische oplaadpunten
Evenementenhal Gorinchem beschikt over meerdere elektrische oplaadpunten. Deze oplaadpunten bevinden zich aan de linkerzijde van het pand.

Parkeren Lingebos
Bij drukte tijdens de beurs of het event kan het zijn dat het parkeerterrein rondom het pand vol is. In dat geval worden bezoekers vanaf de snelweg naar het Lingebos geleid waar de auto’s tegen hetzelfde tarief geparkeerd worden. Vanaf het parkeerterrein in het Lingebos rijden bussen naar de Evenementenhal.

Route
Evenementenhal Gorinchem ligt centraal gelegen en is goed bereikbaar vanaf zowel de A15 als de A27. Bereken uw route via Google Maps

Overige vragen?
Bekijk hier de FAQ. Komt u er dan nog niet uit? Stuur ons dan even een mailtje.

Laat een reactie achter

Scroll naar top