Naamsverandering & Nieuwe Huisstijl

Laatste nieuws & inspiratie

Als je binnenkort goed oplet op onze social media kanalen & in bekende creatieve tijdschriften kan je zien dat er het een en ander is veranderd aan onze naam & huisstijl.
Wat er is gebeurd en waarom lees je hier!

De afgelopen paar edities bestond ons evenement uit 2 delen: Crea Weekend & Crea College. Twee area’s met nét een iets andere insteek, maar met hetzelfde doel: creativiteit vieren & beleven! 

Twee namen hebben was verwarrend, voor ons, voor onze bezoekers en voor de deelnemende bedrijven. Wat is nou precies het verschil tussen de twee? En mag ik de beide area’s bezoeken met één toegangskaart? Daarom hebben we besloten om de twee area’s samen te voegen en verder te gaan onder één naam: Crea College!

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe huisstijl. We zijn samen met onze grafisch ontwerpers rond de tekentafel gaan zitten en dit is wat eruit kwam. Wat vind jij ervan? Laat het ons weten in de comments! 

Laat een reactie achter

Scroll naar top