Aftermovie Crea College – voorjaar 2019

Laatste nieuws & inspiratie

Heb jij de aftermovie van de voorjaarseditie van Crea Weekend & Crea College Gorinchem al gezien? Kijk met ons mee en geniet nog even na. Laat je meeslepen door de sfeer, leuke activiteiten en gastvrije standhouders. Zien wij jou de volgende editie weer terug?

Crea Weekend & Crea College Voorjaar 2019 vond plaats op 1, 2 of 3 februari in Evenementenhal Gorinchem. We hebben genoten van een gezellige creatieve editie. Er was van alles te doen en beleven, zoals shoppen, workshops volgen, inspiratie opdoen en alles leren over de nieuwste trends en ontwikkelingen op creatief hobbygebied! Wat heb jij allemaal gedaan?

Ben jij er de volgende editie ook weer bij? Er staan wat veranderingen op de planning. Dus houdt onze website & social media kanalen goed in de gaten. Je bent welkom op 27, 28 & 29 september 2019 in Evenementenhal Gorinchem voor weer een nieuw creatief feestje. Tot dan! 

Laat een reactie achter

Scroll naar top